Walstraat 13 - 6629 AD Appeltern

Mobiel: 06-48372041

info@theetuinappeltern.nl

Bekijk de website van de Bed and Breakfast Appeltern

 

Hoogtepunt

 

Dat heerlijke moment op de dag waar de tafel gevuld wordt met thee en hartige en zoete lekkernijen, en er tijd in overvloed is om samen met familie of vriend(inn)en heerlijk bij te praten. Het is het moment dat de Engelsen 'afternoon tea' noemen, maar wij vooral kennen als High Tea.

 

Met uitzondering van de naam volgen wij in de Theetuin welwillend die verrukkelijke Engelse traditie. Wij serveren thee of koffie, soep, diverse hartige hapjes en sandwiches, scones met clotted cream en jam, brownies en andere zoete hapjes. Alles uit eigen keuken natuurlijk. U zult dan ook begrijpen dat wij u vragen een high tea vooraf te reserveren. Onze High Tea kost €28,95 per persoon. (kinderen tot 12 jaar - €15,50)

 

U kunt ook kiezen voor onze luxe High Tea, inclusief een glas Prosecco bij aanvang en extra hartige hapje. Deze High Tea kost €33,95 pp. (kinderen tot 12 jaar €18,50)

 

Ook meer dan leuk (en lekker!) voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnendag, jubileum, babyshower, teamuitje of bijvoorbeeld een familiedag.

 

De maximale duur van de high tea is 2.5 uur. De teas beginnen om 12.00 of 15.00.

 

Allergie of dieet? Geef dit met je reservering aan ons door. Voor sommige aanpassingen (zoals glutenvrij, lactosevrij en vegan vragen wij een extra €2,50 per high tea)

 

Gezien wij de gehele High Tea vers voor jullie maken/bakken vragen wij u veranderingen in aantallen/annuleringen uiterlijk 24 uur vóór de High Tea aan ons door te geven. Mocht dit niet gebeuren dan zullen wij de kosten van de high tea in rekening brengen. U kunt er dan voor kiezen om de hapjes te laten serveren of als take-away in te laten pakken.