Walstraat 13 - 6629 AD Appeltern

Mobiel: 06-48372041

info@theetuinappeltern.nl

Bekijk de website van de Bed and Breakfast Appeltern

Ria 26-09-2017
26-09-2017
Vandaag genoten van een heerlijke en gezellige High Tea. De entourage is fantastisch, de High Tea verrukkelijk en alles in zijn geheel tot in de puntjes verzorgd. Het geeft een gevoel van echt een dag vakantie! Aanbevelingswaardig en voor mij een 9+.
Hartelijk dank!!!!!
tilly tillyvandenhoogen@hotmail.com 14-05-2017
Een heerlijke High Tea met mijn 2 zussen en ma van bijna 90 jaar.
Ma vond de High Tea hapjes heerlijk en het was precies goed met veel variatie en heldere asperge soep vooraf. We zaten heerlijk onder de warmte lamp, het was genieten alvast voor
Moederdag !!
Sylvia sylvia@vanderaktadvies.nl 10-09-2016
Lieve Marscha en collega's ,

Dank voor de gezellige en leerzame high tea workshop. Onze dochter en haar vriendinnen hebben genoten van een zeer geslaagd sweet sixteen feestje. Aan alles was gedacht echt tot in de puntjes verzorgd. Ook dank voor de gastvrijheid. Een super middag gehad.

Groetjes uit Maasbommel
christien christien.c@planet.nl 01-09-2016
afgelopen zondag genoten van een heerlijke high tea! Het was een prachtige dag, dus buiten onder de bomen was er een tafel gedekt voor ons. Eerst heerlijke hartige warme hapjes,en een klein tomatensoepje, heerlijke belegde kleine puntjes brood met o.a. brie, tonijn en kleine stukjes wrap!!Daarna de zoetige ronde, heerlijk allemaal. Dank je wel Marscha voor je gastvrijheid, wij hebben genoten. groetjes, van de hardloop dames uit Druten
Liesbeth en Berend bjvandelagemaat@kpnmail.nl 04-08-2015
Vandaag maar kort geweest en alleen koffie gedronken, maar al eerder hebben we heerlijk van VEEEEL genoten heerlijke koffie en zowel appel als jawel Dadeltaart in een woord geweldig lekker( oh.. dat zijn er twee) maar het is genieten op het terras en heerlijk in de zon dat is ECHT onthaasten moest eigenlijk verplicht worden ( minstens een 1x per week) het zou voor velen een geweldig medicijn zijn ( inclusief mijzelf!!)
groeten van
Liesbeth en Berend uit Leusden
G. 17-07-2015
Zojuist heerlijk op jullie terras vertoeft. Met super cappuccino met een voortreffelijk stukje appel walnotencake!
We komen zeker terug!!
Kees kees@keesweb.nl 10-12-2014
Mooi ontwerp van de nieuwe website :)
 
1-7 van de 7