Walstraat 13 - 6629 AD Appeltern

Mobiel: 06-48372041

info@theetuinappeltern.nl

Bekijk de website van de Bed and Breakfast Appeltern

Bekijk de website van Tuin Appartement Appeltern

Absolute aanwinst

 

In de zomer van 2014 openden wij de Theetuin, gelegen naast onze Bed & Breakfast. Deze rustgevende plek te midden van rozenstruiken en fruitbomen kenmerkt een nieuwe fase in ons streven om mensen te laten genieten van het prachtige Appeltern.

 

Toen wij in 2002 onze langgevelboerderij in Appeltern kochten, wisten we nog niet dat een gedeelte ervan ooit dienst zou gaan doen als Bed & Breakfast. Onze gezinssituatie, de ruimte, de omgeving en vooral de wens om gasten te laten delen in deze geweldige plek, vormden de stuwende kracht om de oude en vervallen deel te verbouwen tot een heerlijke verblijfplaats. Terwijl Derek de noeste arbeid van de bouw op zich nam, worstelde ik me zich door het woud aan regelgeving voor de benodigde vergunningen.

 

Samen realiseerden wij een absolute aanwinst voor het Land van Maas, dat met de komst van onze Theetuin, Theeschuur en Tuinappartement inmiddels diverse gasten aan zich weet te binden. Voor velen een (h)eerlijk excuus om het jaar rond van onze gastvrijheid en de lekkerste taarten van de regio te komen proeven.

 

Marsha Krijnen